Kylie Jenner do të hapë një muze…dedikuar vehtes! Pikërisht ashtu siç e lexuat.

Sipas raportimeve më të fundit, kompanitë e miliarderes 22 vjeçare po punojnë për dy logo të reja markash. Ndërkohë që njëra prej tyre është dizenjuar për “Kylie Kon”, që do përdoret për evente, ekspozita dhe eksperienca interaktive, si klasa bukurie, kurse e dyta, për një muzeum dedikuar Kylie.

Muzeu do të sigurojë ture me guida e do të organizojë shërbime “muzeu”. Gjithashtu, shpresohet të krijohet të paktën një dhomë vetëm për fenomenin “Rise and Shine”.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel