Enki Braçaj, ish-moderatore e Zjarr Tv, ka qenë e ftuar në Pop Culture.

Enki ka qenë një ndër vajzat që thyen tabutë ne ekranin shqiptar pas paraqitjes në edicionin e lajmeve me dekolte të theksuar. Në një intervistë me Kilda Hysenbegasin ajo ka rrëfyer gjithë eksperiencen e saj si dhe çfarë dëshiron të bëjë në të ardhmen.

Enki është pyetur nëse rroga e justifikonte pjesën e të zhveshurit në ekran dhe ajo ka thënë, duke qeshur:

“Rroga nuk e justifikonte, nuk e di si janë tani, por dikur kanë qenë copë copë.”

Sërish është ngacmuar nga Kilda, e cila e ka pyetur Enkin për rrogat e kameramanëve që xhironin edicionin informativ dhe ajo plot humor ka thënë:

“Kameramanët kishin rrogë më të ulët se përfitonin kënaqësi.”

Top Channel