Shefi i kuzhinës, Kenji López-Alt ka testuar në restorantin e tij se cila është mënyra më e mirë për të zier një vezë në mënyra perfekte, të qërohet lehtë dhe e zier aq sa duhet.

Për të përcaktuar metodën më të mirë për gatimin e vezëve të ziera, Kenji López-Alt bëri një eksperiment të dyfishtë në restorantin e tij, Wursthall, në San Mateo, Calif.

Si një baba që qëndron kryesisht në shtëpi është përgjegjës për të gjitha ushqimet në familje.

Furnizim me vezë të ziera në frigorifer në mënyrë që të jenë të gatshëm për t’u shtuar në supat, sallatat, qepat, sanduiçët si një pjesë thelbësore e ushqimit.

Top Channel