Që nga dita e nesërme psikologë dhe punonjës social duhet të paraqiten në shkollat e kryeqytetit për të kryer rolin e mësuesit ndihmës.

Ndërkohë një psikolog ka vënë në dijeni Top Channel për këtë urdhër i cili shoqërohet dhe me listën si më poshtë.

Sot Top Channel publikoi rastin e një 8 vjeçari, i cili mungoi në ditën e parë të shkollës, pasi mësueses së tij ndihmëse i është ndërprerë kontrata e punës.

  Arsimimi i fëmijëve ndryshe, Albioni nuk hyri në mësim, mësueses së tij i ishte ndërprerë kontrata

Top Channel