Për shkak të një remonti në N/stacion në Lezhë do ketë kufizim energjie në disa zona.

Gjatë intervalit kohor 04:00-10:00 do të stakohet energjia në qytetin e Lezhës dhe disa zona përreth saj:

Qyteti Lezhë, fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllanë, Berzanë, Kodër Mulliri,
Ishull Lezhë, Barbullojë, Shëngjin, Rana e Hedhme,

Kënalle, Lagjet Skenderbeg, Frutore, Kune, Kodermarlekaj, Sheher, Lagjia Shaljan, Rreze Mali, Malsi, Grykë Manati,
Vain, Merqi, Rraboshtë, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishtë, Troshan, Krajn, Gjadër, Balldre, Torovicë, Grash, Mabe, Dajc, Dragushë, Gocaj

Top Channel