Diaspora/ Sezar Jakupi : I ndjekim në Australi mediat shqiptare. Na vjen keq që ka ende krizë politike

20/07/2019 15:43

Sezar Jakupi ka lindur në Australi. Babai i tij emigroi në vitin 1958 nga Prespa drejt Australisë.

Sezar Jakupi punon si inxhinier IT dhe ka kompaninë e tij, ku ka të punësuar edhe disa shqiptarë.

Bashkë me disa organizata në Australi ka qenë ndërmjetës në sjelljen e disa mjekëve Australianë të cilët kanë ardhur në Shqipëri dhe kanë realizuar mbi 200 operacione.

Top Channel