Një fotograf në karrierë ka mundur që të kapë imazhe nga ajri dhe më pas i ka bashkuar në albume, duke a servirur pamje magjike.

Fotografi ka shëtitur shumë vende të botës për të bërë shkrepjen e duhur dhe rezultatet janë të mahnitshme. Ai është fitues i 685 çmimeve në 20 vite karrierë. Po ju prezantojmë disa prej veprave të tij, që në fakt të lënë pa frymë.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel