“Oferta më e mirë” është një program qe i kushtohet reklamimit të biznesi tuaj me anë të videove, intervistave me përfaqësues të biznesit, dhe realizim e profileve të bizneseve. Ky program do të jetë një udhëzues për produktet, shërbimet, çmimet, ofertat, që bizneset ofrojnë për klientin, si dhe për identifikimin e nevojave të konsumatorit.

Emisioni do të realizohet brenda ambienteve të bizneseve, dhe me përfaqësues të biznesit. Te gjithë bizneset brenda dhe jashtë Shqipërisë mund të jenë pjese e emisionit “Oferta më e mirë”.

Reklamoni produktet dhe shërbimet e biznesit tuaj tek “Oferta më e mirë”.

Na kontaktoni ne adresen e email :[email protected] si dhe na kontaktoni në numrin +355684030528.

Top Channel