Këshillat e Konicës, talenti, pasioni, vullneti e vizioni…

Ai është një ndër shqiptarët që mahniti botën me fotografitë e tij që edhe sot qarkullojnë kudo…

Përse nuk e lejuan asnjëherë të shkelte në Shqipëri ? Si mundi të fiksonte ngjarje dhe personazhe të përmasave botërore ?

Zbulojeni në videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Top Channel