Në ditët e sotme me revistat, televizionin dhe internetin e përmbytur me fotografi dhe video të panumërta të të famshmëve, është gjithmonë një kënaqësi për të parë disa nga fotografitë e tyre të rralla që i tregojnë ato në shtëpi, në grupe ose në situata të tjera të fshehura nga sytë e publikut.

Qëndroni me ne nëse doni të shihni Audrey Hepburn gjatë një audicioni të saj të hershëm, Arnold Schwarzenegger duke ecur nëpër Mynih dhe shumë të tjera.

FOTO GALERI
1/20
Arnold Schwarzenegger rrugëve të Mynihut 1969

Top Channel