“Në shtëpinë tonë” Kanagjegji, tradita më e vjetër në Kosovë. Ja si manifestohet sot..

20/05/2019 12:00

Kanagjegji është konsideruar si një ndër traditat më të vjetra në Kosovë.

Gazetarja Bora Shahini është bërë pjesë e një Kanagjegji në Gjakovë për të mësuar më shumë rreth kësaj ceremonie dhe traditës së dasmave të vajzave.

Gjatë një intervistë me shkrimtarin dhe profesorin Muhamet Rogova do të zbulojmë nëse janë ruajtur të gjitha traditat dhe ritet ashtu si dikur? Gjithashtu kemi shkëputur edhe pak nga emocionet e vajzës që po martohet Arlinda Kusari Gola.

Ndiqni Kanagjegjin e Arlindës dhe zbuloni më tepër rreth kësaj tradite

Top Channel