Diaspora/ Eneja Mushi: Dua që prodhimet shqiptare bio të jenë në SHBA dhe mos hidhen nga fermerët

18/05/2019 20:00

Eneja Mushi jeton me bashkëshorten e tij amerikane në Boston.

Ai është larguar nga Shqipëria në vitin 1999, dhe në vitin 2006 ka përkthyer kodin nderkombëtar të ndërtimit.

Aktualisht ai punon si inxhinier ndertimi.

Top Channel