Edhe pse standartet e bukurisë ende mbizotërojnë në mendjen e njerëzve, bota moderne e modës është në rrugën e saj, për të kuptuar se një pamje e mahnitshme nuk vjen vetëm nga një fytyrë e bukur apo një trup i hollë dhe elegant.

Këto janë modelet më të suksesshme, të cilat kanë thyer standartet e zakonshme të bukurisë dhe duhet të jenë një inspirim për të gjithë ne.

FOTO GALERI
1/11
Sophia Hadjipanteli pikturon vetullat e saj për ti theksuar

Top Channel