Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka thirrur mbledhjen e Kryesisë së grupit të saj.

Mbledhja do të zhvillohet në orën 15.30 në selinë e LSI.

Mësohet se në fokus të mbledhjes së kryesisë së LSI, do të jenë diskutimet për axhendën dhe aksionin opozitar.

Top Channel