Ngjyra të ndezura, të gëzueshme dhe superenergjike, ky është trendi më i fundit i sezonit pranverë verë me ngjyrën e verdhë, që shpërthen në pasarela.

Për shkak të mimozës, lules që konsiderohet emblemë, ngjyra e verdhë është simbol i festës së gruas. Por jo vetëm kaq; goditëse dhe energjike, ajo simbolizon dritën, energjinë mendore dhe atë fizike. Dhe është po ashtu tendenca e sezonit pranveror.

Stilistët në fakt e kanë përzgjedhur nëpër pasarela, ku ka përhapur alegri dhe optimizëm. Është një nga ato ngjyra që syri njerëzor e percepton më lehtësisht.

Personat që përdorin, konsiderohen pozitivë dhe të hapur për ndryshime. Mendohet madje edhe se e verdha rrit racionalitetin dhe aftësinë e përqendrimit.

Top Channel