La Dolce Elton, sfilata e modelit në Javën e Modës në Milano

27/02/2024 13:53

Elton Ilirjani mori pjesë në Javën e Modës në Milano 2024 dhe eci për shtëpinë e modës koreano-jugore, Tibaeg në Casa degli artisti Via Tommaso da Cazzaniga.

Tibaeg është një markë e modës Koreano-Jugore, e cila kërkon të shprehë emocionet më delikate njerëzore përmes grafikave të shumëllojshme dhe shumëngjyrëshe. Tibaeg e gjeti poezinë në mënyrën se si një qese çaji fut shijet dhe ngjyrat e saj në ujë, duke lëshuar aromën dhe ngjyrën e saj të ëmbël.

Ashtu si qeset e çajit, ajo nxjerr në pah sharmin e atij që e mban. Ngjyrat unike dhe elementët grafikë të frymëzuar nga natyra ngjallin romancë dhe nostalgji.

Top Channel