“Wake Up”, Miriam Cani: Strategjia ime në “The Voice Kids 3”

18/01/2019 10:32

Mbrëmjen e kësaj të premteje nis transmetimin formati më i suksesshëm i fëmijëve “The Voice Kids 3”.

Ky format ka sjellë tashmë prej vitesh, talente të reja nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, të cilët me zërin e tyre të ëmbël kanë bërë për vete mijëra shikues.

Ata, shumë mirë mund t’i quajmë ndryshe dhe “guximtarët e vegjël”, që sjellin në skenë bashkë me zërat e ëmbël, edhe frikën, pasigurinë, çiltërsinë dhe ëndrrat e fshehura në sirtarë shumëngjyrësh.

Top Channel