Bizhuteritë e realizuara në rezinë janë një trend gjithnjë në rritje.

E veçanta e punimeve që realizon Antea Bendo qëndron tek personalizimi i këtyre aksesorëve.

“Në Shtëpinë tonë” ajo ka zgjedhur të tregojë procesin e realizimit të aksesorëve në rezinë, duke i pasuruar ato me elementë të natyrës si lulet dhe bletët.

Top Channel