Disa studentë të Fakultetit të Arkitekturës janë futur në ambientet e Universitetit të Inxhinierisë, ndërsa janë konfrontuar me administratorët, që nuk e kanë lejuar një gjë të tillë.

Studentët, në përplasjen me administratorin kanë shpërndarë për mediat videot që kanë mundur të filmojnë me celularët e tyre.

Sipas burimeve, disa studentë janë ngujuar në ambientet e fakultetit, por mesa duket nuk janë lejuar dhe kjo ka shkaktuar debatin me tyre.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel