Një alternativë e këndshme për argëtimin gjatë periudhës të festave është dhe patinazhi.

Prezantuesja e emisionit, “Në Shtëpinë Tonë”, Stela Kotri do të eksplorojë të veçantat e këtij sporti, qysh në hapat e para të tij.

Top Channel