Çanta është më shumë se një aksesor dhe këtë e konfirmon dhe shkenca. Sipas psikologëve dhe shkencëtarëve, ajo tregon shumë për personalitetin tonë, përmirësimin e humorit dhe madje ndikon edhe në performancën në punë dhe kombinimin e veshjeve.

Të zgjedhësh modelin e duhur bëhet thelbësorë, sidomos nëse bëhet fjalë për çantat e zyrës. Të gjesh “business bag” perfekt duhet të kuptoni që duhet të jetë praktike, neutrale që mund të kombinohet me gjithçka. Shihni fotogalerinë!

FOTO GALERI
1/6

Top Channel