Vija ne mes, dhe një shkallëzim pothuajse i padukshëm. Kjo është prerja e re që po praktikohet nga yjet botërore, Olivia Culpo dhe Ashley Graham.

Për të mbajtur këtë model ju duhen kremra për drejtim floku apo dhe piastra. Cilësohet si prerja e pranverës, dhe nuk është aspak ndikim i Meghan Markle, siç dhe ka ndodhur kohët e fundit qoftë me veshjet e saj, apo dhe fustanin e nuësërisë.

Floku i drejtë rikthehet pas atij casual, me onde të lehta, apo dhe kacurrela. Ndiqni fotogalerinë!

FOTO GALERI
1/6

Top Channel