Janë perfekte për të kompletuar pamjen tuaj, dhe flasim për xhaketat xhins, që është optimali për temperaturat e kësaj stine dhe për të hequr dilemën “çfarë të vesh”.

Pra, me pak fjalë bëhet fjalë për një veshje ku mund të investoni me sy mbyllur. Por si ta kombinoni për të pasur një pamje perfekt?

Shihni alternativat në fotogaleri!

FOTO GALERI
1/4

Top Channel