A e dinit se ka disa objekte që është më mirë të mos i mbani në dhomën e gjumit? Ka disa “limite” që jo gjithmonë i respektojmë.

Harmonia e një dhome, madje e të gjithë shtëpisë, ndërtohet me kujdes përmes detajeve. Shumë prej tyre kalojnë pa u vënë re nga ana jonë.

Për të pasur një dhomë gjumi ku të ndjeheni shëndetshëm dhe komod është e rëndësishme të pushoni mirë, dhe të vendosni disa parime. Pjesa më e madhe e tyre kanë të bëjnë me energjinë tonë dhe shëndetin mendor. Ndiqni galerinë!

FOTO GALERI
1/5
Ekspertët rekomandojnë që lulet nuk duhen në dhomën e gjumit, përveç faktit se thahen shpejt për shkak të dhomës së mbyllur, mbajnë pluhur dhe dëmtojnë ata që vuajnë nga alergjitë. Ndërsa Feng Shui thotë se stimulojnë pabesinë dhe tradhëtinë

Top Channel