Konsumojmë shumë dhe nuk lëvizim shumë: kjo është në përgjithësi shkaku i kileve të tepërta që krijohen kryesisht rreth barkut e belit.

Por kemi dhe një tjetër armik që kërcënon linjat tona dhe në përgjithësi shëndetin, dhe është stresi.

Presioni që kemi mbi veten tonë, dhe që zgjat jo një ditë, por ndoshta për ditë të tëra, javë e muaj, është përgjegjës për shumë shqetësime në trupin dhe mendjen tonë, duke na sjell humor të keq, na lëndon zemrën, dhe sigurisht shigjeta e peshores ecën shumë. Por çfarë duhet të bëjmë?

FOTO GALERI
3/6
Të mësojmë të mos kemi shqetësime të kota të tipit, fëijët do të jenë mirë me dadon, mekaniku do e rregulloj makinën etj. Të përpiqemi të mendojmë pozitivisht.

Top Channel