Pesë persona kanë lëshuar sinjalin “SOS” dhe kërkojnë ndërhyrjen e autoriteteve pasi kanë mbetur të bllokuar në Malin e Tomorit.

Pesë personat kanë qenë duke udhëtuar me një makinë.

Nga informacionet paraprake, mësohet se një helikopter i ushtrisë pritet që të ndërhyjë për t’i ardhur në ndihmë grupit të personave të bllokuar.

Megjithëse temperaturat janë rritur ndjeshëm, në një pjesë të mirë të Malit të Tomorit dëbora është ende e pashkrirë, ndërkohë që në majë të tij, petku i bardhë i saj qëndron thuajse gjatë gjithë vitit.

Vijon…

Top Channel