Syzet, tendencat e 2018-tës

28/02/2018 10:31

Qëllimi i syzeve është të përmirësojë komfortin viziv, por janë dhe një aksesor mode nga e cila nuk heq dorë.

Një palë syze të mira të theksojnë shikimin, dhe janë një element stili. Për të zbuluar se cilat do të jenë syzet më trendi për 2018, tendencat e fundit kanë dalë në Mido, panairi ndërkombëtar i syzeve i cili sapo përfundoi në Milano. Shihni galerinë!

FOTO GALERI
1/37

Top Channel