Lushnjë, buxheti miratohet me ndihmën e të djathtëve

27/12/2011 00:00

Këshilli bashkiak i Lushnjës miratoi buxhetin e vitit 2012 me ndihmën e
tre votave të koalicionit të djathtë që në këtë qytet janë në minorancë.

Përfaqësuesit e PD-së dhe LSI-së kundërshtuan propozimet e bera nga kryebashkiaku Fatos Tushe per shpenzimet e 2012 por ne votim rezultoi se 21 keshilltare nga 35 votuan pro.

Koalicioni i socialisteve ne kete keshill ka 18 keshilltare, ndersa tre vota jane dhene nga e djathta dhe LSI.

Top Channel