Gjeorgji, mbyllet pa dhune revolta ne Mukhrovan

05/05/2009 16:50

Eshte mbyllur pa dhune revolta ne bazen ushtarake te Mukhrovanit, ne Gjeorgji.

Lajmin e bejne te ditur mediat lokale, sipas te cilave ne baze ka hyre policia ushtarake dhe kryengritesit kane ulur armet e tyre.

Nderkohe, NATO po e ndjek me shume vemendje situaten ne Gjeorgji. Sekretari i pergjithshem Jap de Hoop Scheffer ka zhvilluar bisedime me autoritetet gjeorgjiane, por jo me presidentin Saakhashvili.

Top Channel