Një person rreth 40 vjeç ka rrezikuar të mbytet pak minuta më parë në plazhin e Tales në Lezhë.

Kanë qenë pushuesit, vrojtues dhe punonjës të lokaleve që e kanë nxjerrë nga deti dhe i kanë dhënë ndihmën e parë.

Ambulanca ka mbërritur menjëherë dhe është nisur drejt spitalit rajonal.

Deti aktualisht ka dallgë, e pas këtij incidenti burime nga vendi i ngjarjes thonë se vrojtuesit po ju bëjnë thirrje pushuesve për të dalë në breg.

Top Channel