Ndodh sërish, kuajt e Kalorësisë në Angli dalin “nga binarët”, vrapojnë jashtë kontrollit nëpër qytet

01/07/2024 14:13

Ka ndodhur sërish që në rrugët e Londrës kuajt e kalorësisë të dalin dhe të vrapojnë “pa fre”.

Siç shihet nga pamjet e publikuara nga mediat angleze, dy kuaj janë parë duke ecur nëpër rrugë, dhe duke u bërë rrezik për aksidente.

Kujtojmë se edhe në muajin prill kishte ndodhur sërish e njëjta situatë.

 

 

 

Top Channel