Top Arena/ “Mënyra si luan, është befasuese”, Sinemati: Gjeorgjia në 28% që mbajti topin, bëri historinë

27/06/2024 23:09

Gazetari sportive, Gëzim Sinemati, veçon Gjeorgjinë si nga surprizat e këtij Europiani, që arriti të kualifikohet duke mundur 2 me 0 Portugalinë.

Këtë mbrëmje në Top Arena, ai tha se ishte befasuese mënyra sesi ata kanë luajtur.

“Ajo që më befason nuk është pse u kualifikua por mënyra si luan. Mban topin 28% dhe të lejë atë gjurmë? Ata kanë bërë shfaqje dje”, tha ai.

Top Channel