Top Arena/ A duhet të kenë futbollistët raporte intime me partneret para ndeshjes? Përgjigjet psikologia

27/06/2024 23:29

A duhet të kenë raporte intime me partneret e tyre para ndeshjeve futbollistët?

Psikologe Lenita Halili, e ftuar këtë mbrëmje në Top Arena u shpreh se nuk duhet të kenë, teksa thekson se grumbullimet bëhen me qëllim që të “izolohen”.

“Grumbullimi nënkupton që ti izolohesh nga bota e jashtme. Marrëdhënia romantike është shumë dinamike, dhe mund të ndodhë që para ndeshjes të kesh një debat. Nuk do ta këshilloja që të kishin një raport intim me partneret’, u shpreh ajo.

Top Channel