Një shoqëri e mirë me Ilir Shaqirin, Massimiliano: Më ka treguar për vuajtjet, profesionist i vërtetë

15/06/2024 22:29

Massimiliano Varrese ishte pjesë e “Top Arena” ku tregoi për shoqërinë me Ilir Shaqirin.

Ai tha se balerini shqiptar i ka treguar për jetën e tij të vuajtur, teksa zbuloi se janë njohur gjatë projektit për një film.

Erjola Doçi: Shoqëria me Ilir Shaqirin

Massimiliano: Është shumë profesionist për një film, ai bënte koreografinë dhe unë regjinë. Kam zbuluar një njeri me shumë shumë që ka sjellë punën që bën ky shtet dhe njerëzit që bëjnë. Mua më ka thënë disa herë që ka vuajtur për të arritur këtu.

Top Channel