Ndërpret shtatzëninë me dëshirë! E reja në “Punë Pa Teka”: Burri më la, familja…

15/06/2024 19:07

Një rast i vështirë është transmetuar sot në “Punë Pa Teka”, e cila tregoi se çfarë ndodh brenda një materniteti.

Përveç lindjeve, ka edhe aborte. Një e re ka vendosur të ndërpresë shtatzëninë, pasi bashkëshorti e ka braktisur.

“Kristi kemi një rast kur vajza ka vendosur ta ndërpresë shtatzëninë, pasi kur ka ngelur shtatzënë është divorcuar nga bashkëshorti. Ajo erdhi para një jave dhe ne u munduam të komunikonim”, tha mjekja.

“Unë dua ta heq. Nuk kam frikë. E mora sepse burri më la, iku. Familja nuk janë dakord, më thonë ta heq”, tha pacientja.

 

Top Channel