“Ka thyer kafkën dhe ka dëmtuar trurin”, gazetari tregon se pse u sulmua avokati Mëngjesi: Nuk e kishin paguar

29/05/2024 22:28

Gazetari Ferdinant Dervishi ka dhënë detaje lidhur me gjendjen e avokatit Sokol Mëngjesit dhe arsyet e sulmit ndaj tij.

Në “Top Story”, gazetari Dervishi tha se Mëngjesi u sulmua barbarisht pasi pala tjetër nuk respektoi marrëveshjen mes tyre dhe nuk e pagoi avokatin për çështjen që ai kishte përfaqësuar për ta.

“Ka thyer kafkën dhe ka dëmtuar trurin. Ata shpresojnë të përmirësohet situata dhe të kalojë në normalitet, është një ngjarje që ka tronditur një opinion të tërë, është goditur një personazh që futet në nivelin e njerëzve korrekt, e njerëzve që besonte te instrumentet e shtetit të vet, kishte një konflikt dhe filloi ta zgjidhte duke besuar shtetin e vet.

Pala tjetër nuk po respektonte shtetin, ky kishte fituar një çështje për palën tjetër dhe ata nuk e kishin paguar, ata e zgjidhën duke e frikësuar”-u shpreh gazetari Dervishi në “Top Story”.

Top Channel