“Kur ke bërë se*ks” për herë të fundit?” Ledjona tek “E Diell” vë në siklet Beniadën: Hera e fundit ka qenë…

05/05/2024 16:59

Ish-banorja e BBV3 Ledjona ka qenë e ftuar tek “E Diell”, ku në një intervistë, kjo e fundit e ka pyetur Beniadën se kur ka kryer marrëdhënie seksuale dhe a është në një lidhje të re.

Beniada nuk ka ngurruar t’i përgjigjet pyetjeve të Ledjonës, por shprehet se ende nuk është e qartë nëse ka rënë sërish në dashuri apo jo.

Ledjona: Kur ke kryer marrëdhënie seksuale për herë të fundit?

Beniada: Nuk ka shumë kohë.

Ledjona: Ke krijuar diçka të re?

Beniada: Nuk i dihet jetës kurrë. Nuk e di akoma për vete. Kur ta di do bëjmë një intervistë tjetër dhe do ta them.

Top Channel