“Punë Pa Teka” nga Kristi Gongo këtë herë u ndal në një furrë buke, ku punonjësit e bëjnë natën ditë.

Gjatë punës, përveç vështirësive dhe lodhjes, nuk janë ndalur as të qeshurat.

Xhorxhi, bukëpjekësi që ka nisur punën që 17 vjeç, ka treguar për ditën e parë të punës.

Me shaka ai ka treguar se në ditën e parë të punës, ka ardhur me këmishë e i veshur serioz.

Kjo shkaktoi të qeshura mes tyre stafit, e teksa tregoi të gjithë situatën me detaje:

Kam 6 vite që e kam nisur punën, kam qenë 17-18 vjeç kur hyra për herë të parë. Kjo ka qenë puna e parë. Nuk kam pasur njeri në familje, por thjesht më pëlqeu si gjë. Ditën e parë të punës kisha ardhur si për dasëm, me xhinkse e këmishë. Thash dita e parë, nuk po bëj ndonjë punë. Por që sa vajta në punë më tha ajo ç’më ke ardhur si dhëndër”, tregoi me shaka Xhorxhi.

 

Top Channel