Publiku ka vendosur mes Liamit dhe Lidit!

Pas televotimit të hapur të martën, ka lënë shtëpinë e Big Brother Lidi, i cili u bë pjesë pak ditë më parë.

Kështu, Liami vazhdon garën. “Ndihem shumë mirë”, tha Liam.

Pasi mbërriti në studio, Lidi u shpreh: Gjëja që më pëlqeu më pak, kudo që prekje ishte zjarr. Prekje te Juli, një zjarr, te Egla po ashtu, te Heidi… Momente të bukura sigurisht momenti kur Romeo më shpëtoi.

Top Channel