Mëngjesin e sotëm në Big Brother VIP një incident ka ndodhur mes Erjolës dhe Eglës.

Teksa Egla po qëndronte ulur, Erjola kalon aty dhe e lag me një bidon me ujë. “Ua padashje, të kërkoj ndjesë”, i thotë ajo, ndërsa Egla ngrihet në këmbë dhe i thotë “më lage mikrofonin”.

Pas kësaj, ajo zgjedh t’i hedhë në pishinë cigaret.

“Me dozën e nikotinës dhe bëni kështu. Tre herë do ta fal, pastaj s’ta fal më. Të ra dinjiteti”, tha Egla, ndërsa ironitë kanë vazhduar mes tyre.

Top Channel