Shpallja e ditës së zisë në Kosovë për vrasjen ndaj grave, ishte temë diskutimi edhe në Big Brother Vip.

Teksa banorët po jepnin mesazhet e tyre, moderatorja Erjola Doçi tregoi sesi ia doli të shpëtonte nga një lidhje ku dhunohej fizikisht.

Kur preka fundin dhe pashë veten në dyert e spitalit duke… Aty kuptova se sa vlerë ka jeta, një burrë nuk mund të ma marrë dhe askush. Largohu! Vetëm largohu dhe mbathja.

Nëse s’ke fuqinë që ta gjesh te vetja, gjeje te një mik apo familjar. Ose te fëmija që mund të kesh në djep, apo në bark”, tha moderatorja.

Top Channel