Nuk kanë të ndalur kërcënimet mes Heidit dhe Liamit.

A ka një komplot mes Eglës, Julit dhe Romeos?

Kush do të eliminohet? Me një rrëfim prekës, dhe shumë të papritura, zbulojeni sonte në orën 21:00 në Top Channel.

Spektaklin mund ta ndiqni në linkun e mëposhtëm live në “YouTube”, por edhe në transmetimet e Top Channel, në dy kanalet e dedikuara të DigitAlb “Big Brother Vip 1” dhe “Big Brother Vip 2″.

Top Channel