Romeo dhe Meritoni

Romeo dhe Meritoni kanë pasur një debat të ashpër me njëri-tjetrin pas daljes së Ilnisës nga shtëpia e Big Brother VIP 3.

Meritoni akuzoi moderatorin se ishte përpjekur të bënte Ilnisën të ndihej keq duke i përmendur faktin që vëllai i tij nuk e takoi kur erdhi brenda shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Pjesë nga debati mes banorëve:

Meritoni: Nuk të vjen marre
Romeo: Nuk më vjen marre se nuk ta përdora unë, e përdore, ta përdora janë rregulla burrash këto. Hajt tani mos më bëj si i bukur
Meritoni: Si nuk të vjen marre, ti ke gojë të flasësh për Ilnisën? Që e përmende Rinorin dhe e bëre me u ndje keq?
Romeo: Pasi përmende ti familjen time…
Meritoni: Përdore situatën me vëllain tim për të goditur Ilnisën
Romeo: Asnjëherë, një gjë që nuk ta bëj, mos ma bëj
Meritoni: Ti je dyfytyrsh, siç u tregove atje që erdhe për të na takuar gjasme
Romeo: Erdha të të jap dorën atje

Top Channel