Dy opinionistët e Big Brother VIP thanë opinionet e tyre në lidhje me “përplasjet” që Heidi ka pasur me banoret e tjera.

Arbër Hajdari tha se vajzat e shtëpisë janë xheloze për Heidin, kjo sepse sipas tij situatat më të diskutuara kanë qenë me atë protagoniste, duke u faktorizuar.

“Situata ka ardhur nga ana e vëmendjes që Heidi ka marrë. Idetë që hodhën vajzat kanë të bëjnë me faktin që goca janë xheloze Heidi kam marrë vëmendje. Kjo është lufta që bëhet aty brenda. Kur shohin që Heidi ka marrë vëmendje herë pas herë, që ka pasur favorizim. Tani, Vëllai i Madh nxjerr ato situata që ka interes publiku dhe nëse ju nuk e keni parë veten, dmth që publiku nuk ka interes për ju”, tha opinionisti.

Ndërkohë, opinionistja Ori Nebiaj hodhi poshtë çdo teori konspiracioni.“Shihni sot një klip që ju nxjerr komplet blof ndaj çdo konspiracioni qoftë ndaj Vëllait të Madh, apo për Heidin, bëni sikur nuk kuptoni dhe flisni për intirmidim, por doli që në fakt ju jeni intimiduar nga Heidi”, tha ajo.

Top Channel