Marrëdhënia e Julit dhe Heidit u komentua nga banorët e tjerë të “Big Brother VIP”, ku Juli tha se Heidi logjikon më shumë se Romeo.

Juli: Unë e kam thënë prej kohësh që kam vënë re disa elementë viktimizimi të tij. Por në marrëdhënien e këtyre të dyve, kanë aspektë të ndryshme formimi. Ajo është më e pavarur, kurse Romeo nuk e njeh shumë. Është rritur ndryshe, nga të dy unë besoj që Heidi loogjikon pak më hsumë dhe që e vendos më shumë veten. E vërtetë që Romeo ëhstë 3-4 vjet më i madh me moshë por Heidi është më e rritur me mendje.

Jetmiri: Ndërtojnë një histori duke pretenduar që kanë nisur një dashuri me sy. Dashuria nis me njohje, me diskutim, me debat. Duke mos i konsumuar këto dh dukje dalë tek pjesa që kuptohemi me sy, kuptojnë se janë shumë të ndryshëm.

Romeo: Kjo gjë këtu të ngarkon por dhe nuk të lë të ndërtosh një marrëdhënie. Këtu je i detyruar që dhe kur ke një zënkë dhe një keqkuptim, fillon e përdoret gjëja sipas interesit.

Top Channel