“Dancing With The Stars” ka nisur, ndërsa mbrëmja do të jetë e gjatë nën hapat e kërcimit të konkurrentëve që do të performojnë me këngë shqip.

Mbrëmja nisi me një performancë të jashtëzakonshme dedikuar Shqipërisë, të anëtares së jurisë, Lori Bala e shoqëruar nga trupa profesioniste e baletit.

Kjo e premte do t’i dedikohet Shqipërisë, ku do të kërcehet vetëm shqip, ndërsa jemi në prag të festave të 28 dhe 29 nëntorit.

ARNITA DHE ENI VIP 01

ENI DHE ODETA VIP 03

XHULIANA DHE DION VIP 05

ATALANTA DHE LUIXHINO VIP 06

IRGEN DHE JORA VIP 07

SARDI DHE ENSA VIP 10

ENXHI DHE SILVESTER VIP 13

FIFI DHE GRACIANO VIP14

INA DHE ELTION VIP 15.

Top Channel