Juliana Nura dhe Silvester i dhanë një tjetër atmosferë skenës së “Dancing With The Stars”, me valsin e tyre romantik.

Gjatë kërcimit u shkëmbye edhe një puthje mes tyre, duke e bërë më të veçantë performancën. Puthja u prit shumë mirë nga kujria, të cilët pëlqyen realizimin e koreografisë.

Lori Bala: Si me puthje si pa puthje kërcimi ishte perfekt.

Olta Gixhari: Silvin e more dhe me puthje…

Juliana Nura: Koreografia e kërkonte dhe e bëra. Nëse koreografia e kërkon duhet bërë.

Olta Gixhari: Ishte shumë mirë, më pëlqeu. Paskeni shumë kimi me njëri-tjetrin. Se zakonisht dëgjojmë që keni pakënaqësi kur ndëroni partnerët.

Valbona Selimllari: Më lirshme nuk ke qenë në asnjë kërcim dhe kjo nuk bën fajtor Dionin. Me Silvesterin ishe më ndryshe.

Ilir Sahqiri: Meqë kam atë gurin e çmimit të ndërrimit të një çifti, jam gati gati…

Julianën dhe Silvesterin, mund t’i votoni në kodin e tyre VIP5.

FOTO GALERI
3/11

Top Channel