Enxhi Nasufi rrëmbeu tre 10-ta nga juria e “Dancing With The Stars me freestyle-n.

Iliri: U shpreh mjaft mirë të përshtat shumë bukur, e ke në gjak atë mënyrën e të interpretuarit të disa stileve bashkë.

Olta: Mua m’u duk sikur nuk isha në skenën e “DWTS”, ishe në stilin tënd, kjo je ti.

Lori: Për mua i luajte fenë, do të marrësh 10-ën e parë.

Bora: Për herë të parë merren tre 10.

Mes komenteve pozitive, në fund të performancës Enxhi siguroi 38 pikë nga juria.

Që të mbani Enxhin dhe Eni në garë, votoni me kodin Vip13.

Top Channel