Moderatorja Atalanta Kërçyku dha shumë energji në skenë me sambën në këtë natë të shtatë në “Dancing With The Stars” me këngën ritimike “Gasolina”.

Komentet e jurisë nuk ishin pozitive, ndërsa të katërt theksuan se Atalanta duhej të jepte më shumë.

Ilir: E shprëndarë në hapa, mendoj që me Gracianon e ke rritur dozën e ndjeshmërisë, trupi duhet të kishte folur më shumë, pjesa e shpatullave e belit duhet të flasë, ke mundësi ta bësh të shkëlqyer sambën.

Lori: Graciano që të jep gjithë atë energji dhe ti që nuk ia kthen mbrapsht,. Nuk më erdhi energjia e sambës.

Olta: Nuk e di pse e pate, Graciano të ka ngritur zgupthi sot, megjithatë edhe për këngën, gasolina kemi këngë shqiptare benzina benzina.

Valbona: Vetëm me Luixhinon duhet të rrish, nuk ishe gjëkundi me GRacianon, energjinë që ke me Luixhinon…, të duhet presioni i Luizhinos.

Ajo arriti të rrëmbente pikë nga juria 31 pikë.

Për të mbështetur Atalantën dhe Gracianon votoni duke dërguar mesazhe me tekstin Vip6.

Top Channel