Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian për Politikë të Jashtme dhe Siguri, Josep Borrell ka kryesuar takimin e sotëm në mes të BE-së dhe ministrave të jashtëm të Ballkanit Perëndimor.

Ai ka shkruar në X, se BE dëshiron të avancojë integrimin e rajonit në vendimmarrjen e tyre, duke përfshirë politikën e jashtme dhe të sigurisë përpara anëtarësimit.

“Vendi i shteteve të Ballkanit Perëndimor është në BE”, ka shkruar ai.

Top Channel